BRENSJ MOBIELE ECO-UNITS OP MAAT VAN JOUW LEVEN

In mei 2020 stapte imore mee in het project 'Brensj' van ecohuis om de interieurs van hun nieuwe mobiele units mee vorm te geven.
Hieronder kan u reeds meer info terugvinden over wat de mogelijkheden zijn van de units. Uitgebreide info kan u terugvinden op www.brensj.be

Brensj vindt wonen en werken opnieuw uit. Met een of meer mobiele eco-units volledig afgestemd op wat belangrijk is in jouw leven. Wat dacht je van een hip kantoor aan een fietsostrade mét salesondersteuning? Of een aanpasbare unit in je tuin waar een ouder familielid verzekerd is van thuiszorg? Een Brensj is méér dan een mobiele woon- of werkunit. Hij evolueert mee met jou. Liever eerst flexibel huren? Kan. Of een servicepakket inschakelen wanneer je er nood aan krijgt? Check. Er is een Brensj voor elk woon- en werkmoment in jouw leven." Jouw leven. Jouw focus. Jouw Brensj. "


                                                                                                                                      


Werken - wonen - jouw idee

Ontzorgd wonen, werken, je eigen ding doen waar je wil. Zelfstandig maar ondersteund. Duurzaam en verbonden. In een Brensj geniet je vandaag en morgen.

WERKEN Je eigen kantoor? Of een plek waar jij en je medewerkers rustig kunnen samenwerken en lunchen? Of een inspirerende ruimte om presentaties te geven of een brainstorm te organiseren? Alles is mogelijk om een ideale werkplek te creëren op maat van jouw bedrijf of privé-noden.

WONEN Een Brensj Creër je zelf: apart of aangebouwd, ingericht met eigen meubels of helemaal nieuw. Maar altijd met veel lichtinval en een heerlijk buitengevoel. Een Brensj is ergonomisch ingericht en kan mee evolueren met jouw noden. Een zorgwoning voor je ouders, een eigen ruimte voor je zoon of dochter? Je voelt je vrij maar toch verbonden.

JOUW IDEE Een zot idee? Geen idee is te zot voor Brensj. Zo kregen we bijvoorbeeld al de vraag voor een work-out studio en een heus glamping concept. We denken graag met je mee om je droom te verwezenlijken." Brensj, mee met jouw leven  "


– content: www.brensj.be, video: animotions